Σελίδες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ποδηλατοδρομία τού Α.Σ ΔΙΟΝΥΣΟΣ



ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΦΩΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Την 9η ποδηλατοδρομία διοργάνωσε ο Α.Σ Διόνυσος  στις 24 Αυγούστου 2013 ημέρα Σάββατο. ...
Η εκκίνηση δόθηκε στις 6 το απόγευμα από το Αθλητικό Κέντρο Γυμνασίου Λυκείου Αμφίκλειας ενώ μία ώρα πριν (στις 5) στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των ποδηλάτων. 
Την ίδια ημέρα στις 11 το πρωί μοιράστηκαν T-sirt μπλουζάκια για τους ποδηλάτες/τισες.
Η διαδρομή για τους συμμετέχοντες ήταν χωμάτινη Δρόμος προς το σταθμό – Καμπανόστρατα αριστερά –  Μύλος παπα Λουκά – Κωμοπύλη – προς Βερτζανά οι μεγαλύτεροι – προς Σ.Σ Αμφίκλειας οι μικρότεροι και επιστροφή από το δρόμο του σταθμού.      
Όλοι μαζί οι ποδηλάτες επιστροφή, κλείνοντας την ποδηλατοδρομία στην  Πλατεία 25ης Μαρτίου (Κάτω Πλατεία της Αμφίκλειας)
Η ποδηλατοδρομία ήταν στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων « Διονύσια 2013 ». 

     
    Η ετήσια Αυγουστάτικη ποδηλατοδρομία [πάνω από 100 συμμετοχές] του "Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ" Αμφίκλειας  http://dionysosamfiklias.gr/ στις 24.08.2013, εκτός από τα αθλητικά χαρακτηριστικά της έχει πάντα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα με στόχο την ενημέρωση των παιδιών σε θέματα της περιοχής, ιστορικά, λαογραφικά, οικολογικά κλπ και η οποία ενημέρωση πραγματοποιείται καθ' οδόν. Η φετινή ποδηλατοβόλτα περνούσε σε μεγάλο τμήμα της ανάμεσα από πολλά βαμβακοχώραφα της περιοχής με αποτέλεσμα οι λασπωμένοι από το πότισμα αγροτικοί δρόμοι να αποτελέσουν ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία, να δυσκολέψουν τους αναβάτες, να καταπονήσουν τα ποδήλατα, αλλά και να μεγαλώσουν σε υπερθετικό βαθμό το νεανικό πείσμα για τερματισμό. Η υποστήριξη από τους διοργανωτές και τους εθελοντές πλήρης, από τον τεχνικό έλεγχο μέχρι τον τερματισμό, οι χορηγοί διακριτικά παρόντες και η αυλαία μιας ακόμα επιτυχημένης διοργάνωσης έπεσε πανηγυρικά, στην Κάτω Πλατεία της Αμφίκλειας. 
Δ. Καλπύρης
          Αμφίκλεια      






















































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου