Σελίδες

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Σχολή γυμναστικής SALUTE

PDF

Από το 1978, το SALUTE προσφέρει υπηρεσίες άσκησης και αναψυχής στα παιδιά της Λαμίας!
Για τη φετινή χρονιά ετοιμάσαμε όμορφες εκπλήξεις για τις μικρές μας μαθήτριες!
Νέα ανανεωμένα προγράμματα, νέες χαμηλότερες τιμές χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα στις υπηρεσίες μας και φυσικά ΔΩΡΟ τα χρήματα της εγγραφής και ΔΩΡΟ μία υπέροχη αθλητική τσάντα!
Ρυθμική Γυμναστική - Κινητικό Θεατρικό Παιχνίδι
Στο Salute δεν κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά. Στόχος μας είναι να μάθουμε σε όλες τις μικρές “Κομανέτσι” τα βασικά της γυμναστικής, του ρυθμού και της κίνησης.
Μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένα μαθήματα, ενισχύουμε την αντίληψη της ισορροπίας, την κιναίσθηση (ικανότητα του παιδιού να έχει αίσθηση της κίνησης του σώματός του), την ευλυγισία και τη σωστή μυϊκή ανάπτυξη.
Χωρίς να γεμίζουμε τα παιδιά με το άγχος του αγωνιστικού αθλητισμού, τα μαθήματα στο Salute προσφέρουν κινητική μάθηση σε συνδυασμό με αναψυχή, όλα όσα έχουν ανάγκη σε αυτή την ηλικία.
Στο μάθημα του Κινητικού Θεατρικού Παιχνιδιού, τα παιδιά συμμετέχουν σε μουσικά, κινητικά και ρυθμικά παιχνίδια με στόχο να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Επίσης γνωρίζουν ρυθμούς και ρυθμικές αξίες και μέσα από κινητικά παιχνίδια που τα βοηθούν να συνειδητοποιήσουν το σώμα τους και την κίνησή του.
Μοντέρνος Χορός για παιδιά δημοτικού
Για τις "μεγάλες" μαθήτριες που πηγαίνουν στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, εμπλουτίσαμε τα τμήματα του Μοντέρνου Χορού. Έτσι εκτός από Hip hop, Funky και KIDS Aerobic, τα τμήματα αυτά παρέχουν έναν συνδυασμό Γυμναστικής, Μοντέρνου χορού και Θεατρικής έκφρασης. Κάτι εντελώς νέο για την πόλη μας και πιστεύουμε ότι τα παιδιά θα το αγκαλιάσουν!
Σχολή γυμναστικής SALUTE - 35 χρόνια εμπειρίας
Λειτουργούν τμήματα για παιδιά από 3 έως 16 ετών: Ρυθμικής Γυμναστικής - Μοντέρνου Χορού - Κινητικού Θεατρικού Παιχνιδιού
Σας περιμένουμε καθημερινά 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα!
Περισσότερες πληροφορίες στα: 22310 26767 και http://www.salute.gr/index.php/junior

Ντίνα Δημ. Στριφτάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου