Σελίδες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ο Στυλιανός Πατακός στην Αμφίκλεια.

Φωτογραφία από την επίσκεψη του Στυλιανού Πατακού στην Αμφίκλεια.

15 σχόλια:

  1. ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΓΛΟΜΠΟ....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.........
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.........
    ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΑΔΙΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΔΙΟΥ. ΕΝΑ ΜΝΗΜΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΚΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΑΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΝΤΕΔΕΚΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Η' ΔΣΕ. ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΑΔΙΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΥΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ!

      Διαγραφή
    2. Εισιτήριο κ. περήφανε Έλληνα... Το αντίθετο του εξιτηρίου. Όχι εισητήριο...

      Διαγραφή
  4. Να ένας από τους τελευταίους Έλληνες πατριώτες.
    Ο άλλος είναι Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

      Διαγραφή
  6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ
    ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΗΧΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΑΔΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
  7. σε ολες τις αλλες φωτο δεν ειδα ενα σχολιο....εδω λες και δεν υπήρχε η εποχη αυτη θελετε να την διαγραψετε απο την μνημη. το μονο που καταφερατε με τα σχολια σας ειναι να την επαναφερετε και οχι να την διαγραψετε. αν δεν τις δυνατε σημασια όλοι θα την ειχαν προσπεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάντως είμαι μαθητής στην φωτογραφία και χειροκροτώ κιόλας! Θυμάμαι είχε πέσει γραμμή από το Δημοτικό Σχολείο όλοι να είμαστε στην Πλατεία. Εδά είμαστε μπροστά στο εμπορικό του Σαγιά. Ο Παττακός είχε μιλήσει προηγουμένως από την βεράντα που είναι πάνω από την τωρινή Λυκώρεια. Τώρα κατευθύνεται στο αυτοκίνητο που τον περιμένει.
    Βλέπω πάλι τα Τ.Ε.Α. (Τάγματα Εθνικής Ασφαλείας) παρατεταγμένα. Κάποιοι από αυτούς συνέχιασαν τις καρριέρες τους σε Δημόσιο - ΟΤΕ κλπ.
    Τι έχουν δεί τα μάτια μας και τι άλλο θα δούμε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιά χαρά συνωστίζονταν οι Έλληνες για να χειροκροτήσουν τον Παττακό, τον Παπαδόπουλο, τον Μακαρέζο. Μετά οι "χειροκροτητές" έγιναν... αντιστασιακοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή